Ervaar vandaag de toekomst met RobShare

Als een service robot verhuurder, houden wij ons bezig met alles omtrent uw gehuurde robot. Van programmeren en levering tot installatie en de-installatie.  Dit alles inclusief de benodigde hulp ten alle tijden op locatie.

 

Wij staan ​​voor u klaar

Als full-service robotverhuurder zorgen wij voor alles - van montage en demontage tot programmeren en on-site service. Vertel ons gewoon waar en voor welk doel u uw huurrobot wilt gebruiken. Onze robottexperts zullen u adviseren en alle nodige details verduidelijken. U hoeft zich nergens meer zorgen over te maken. Kies RobShare en ervaar full-service robotverhuur.

Dat zeggen onze klanten!

"RobShare-robots zijn gewoon geweldig!" - Gabriele Voigt, TechniSat Concept Store GmbH

„RobShare-robots zijn COOL“ - Peter Brouwers, Startup BREDA

 

“RobShare-robots zijn een blikvanger op onze evenementen en wekken de interesse van elke deelnemer om zich met het onderwerp bezig te houden. Ze zijn ook een populair motief voor foto's en selfies. ” - Markus Nieendick,

RobShare. Onderdeel van de HAHN-groep.

RobShare is in 2018 opgericht als een dochteronderneming van de HAHN Groep. De HAHN Groep combineert een netwerk van gespecialiseerde bedrijven voor industriële automatisering en robotoplossingen. Met eigen productielocaties heeft de groep momenteel circa 1.400 mensen in dienst op 27 locaties. Bekende klanten in de auto-, consumentenartikelen-, elektronica-, medische technologie- en gezondheidszorgsector profiteren van de expertise en automatiseringskennis van de HAHN Groep die in 30 jaar is gegroeid. 

voor meer info:030-200 8604 of info@robshare.nl

  • Instagram
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

©2020 door Robshare Nederland