Robot op maat

Ervaar vandaag de toekomst

Wat je gasten ervaren, is meestal alleen bekend uit sciencefictionfilms: ze worden begroet door vrolijke servicerobots. Ze bewegen autonoom dankzij vrij programmeerbare functies, communiceren met bezoekers, spreken meerdere talen, wijzen de weg, dansen, maken foto's of bereiden een vers gezette koffie.

Evenementen

Wilt u een buitengewoon bijzonder evenement plannen dat uw gasten en klanten zich nog lang zullen herinneren? Of ben je op zoek naar een hoogtepunt voor de volgende beursstand die gegarandeerd de aandacht trekt?

Verkoop

Wilt u de kracht van kunstmatige intelligentie inzetten in uw bedrijf? Bent u op zoek naar een manier om uw klanten een betere service te bieden?

Musea

Bent u op zoek naar een manier om interactieve rondleidingen in uw museum aan te bieden? Wilt u uw bezoekers diepgaande informatie geven en aanpassen aan hun kennisniveau en interesses?

Banken

Wilt u uw klanten, ongeacht de openingstijden, meer service bieden? Moeten klanten wachttijden al overbruggen met informatie of zich goed voelen bij een vers gezette koffie uit het Cobot Café?

Hotellerie

Wilt u uw gasten op elk moment ondersteunen bij het inchecken? Hebben uw bezoekers een digitale assistent nodig voor hun conferenties en workshops?

Lounges

Bied uw bezoekers informatie en ontspanning uit één hand. U wilt uw bezoekers de beste service bieden zonder aanmatigend te zijn? Bent u op zoek naar een manier om hen op één plek van de belangrijkste informatie te voorzien?

Openbare plaatsen

Wilt u informatie op een nieuwe manier overbrengen, veel aandacht trekken en voor altijd herinnerd worden? Ontdek de mogelijkheden om informatie of advertenties op openbare plaatsen te plaatsen!

Gezondheidsvoorzieningen

Bent u op zoek naar innovatieve manieren om de ervaring van uw patiënten en klanten interessanter te maken? Heb je voor kleine patiënten een digitale speelkameraad nodig of iemand die troost biedt?

Vragen -en of vrijblijvende offerte aanvragen:
arrow&v

voor meer info:030-200 8604 of info@robshare.nl

  • Instagram
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

©2020 door Robshare Nederland